Vill du jobba med oss?

Vi är i behov av en medarbetare som brinner för arbetsmiljö.

Uppdragen inom området blir bara fler och fler så vi ser fram emot att jobba med dig som älskar att förmedla kunskap och erfarenheter inom arbetsmiljö och säkerhet.

Dina uppgifter blir att utbilda olika företag och organisationer inom till exempel Systematiskt arbetsmiljöarbete, riskhantering och händelseutredning. Du kommer att få delta i utvecklingen av våra olika koncept enliga vår strategiska tillväxtplan. Vi håller utbildningar över hela Sverige, därför är det viktigt att du gillar att resa runt i vårt långa land. Vårt kontor ligger i Alingsås men det finns också möjlighet att utgå från annan ort. Du kommer jobba heltid som utbildare och eventuellt sedemera som utredare.

Vi värdesätter din förmåga att på ett inspirerande sätt anpassa och forma utbildningarna till olika kundgrupper, exempelvis produktionsindustri, byggindustri och kommuner. Vi internutbildar så därför sätter vi störst värde i din pedagogiska förmåga. Har du en juridisk bakrund är detta en fördel.

Maila ditt CV, personliga brev och dina referenser med kontaktuppgifter till:
bengt.husberg@con-edu.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *